Nieuwe Renault Master 2-paards paardenauto!

De allereerste beelden van de nieuwe Renault Master 2-paards paardenauto met nieuwe ontworpen pro-safety/hengsten interieur. Deze luxe variant staat nu bij ons op voorraad. Ook dit voorraad model hebben we uitgerust met vele luxe en accessoires.

Er is gekozen voor schuifbare tussendeuren in het paardengedeelte in combinatie met pro-safety indeling. Men kan nu eenvoudiger bij de zadels en hoofdstellen komen. Het blijft ook nog steeds mogelijk om het hoge RVS tussenschot eenvoudig te verschuiven naar de zijwand. Hierdoor ontstaat er een grote box wat ideaal is voor het vervoeren van merries met veulen.

Naast het nieuwe ontworpen pro-safety inrichting blijft het traditionele inrichting met draaibare deuren nog steeds leverbaar. Bovendien zijn beide uitvoeringen voorzien van dubbel camera systeem met LCD scherm, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, leder stuurwiel, LED dag/nacht verlichting binnen, LED koplampen, navigatie en ventilatie in paardengedeelte.

Op zoek naar een nieuwe Renault Master 2-paards paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten