Nieuwste Mercedes Sprinter paardenvrachtwagen!

Al eerder hebben we de eerste beelden laten zien van de allernieuwste Mercedes Sprinter paardenvrachtwagen , maar nu is het dan echt zover! Vanaf vandaag is deze prachtige paardenvrachtwagen bij ons te bewonderen en kan ook direct geleverd worden.
Deze prachtige 2-paards paardenvrachtwagen kenmerkt zich door zijn rijke uitrusting, hoog rijcomfort, lage laadklep, geschikt voor B-rijbewijs en bewezen kwaliteit. Een echte premium paardenauto!

De zeer exclusieve Mercedes Sprinter is een klasse apart! Zijn luxe en het rijcomfort zijn niet te vergelijken met alle andere merken. Deze Mercedes paardenvrachtwagen is voorzien van 9G-tronic (9-traps automaat voor optimaal rijcomfort voor mens en paard). Bovendien is alles in RVS gebouwd. Ook is er voor dit model gekozen voor een draaibaar hengsten kopschot met eenvoudig verschuifbaar tussenschot en lage instap. Naast de luxe cabine uitvoering is ook de opbouw voorzien van alle comfort. Denk hierbij aan; dubbele camera, airco, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, comfort seats, LED verlichting binnen, ventilatie in paardengedeelte, stootkussens, rubberen gietvloer en nog veel meer!

Nieuwsgierig geworden naar deze auto, klik dan hier om de advertentie met complete foto/video reportage te bewonderen.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten