Op zoek naar een luxe paardenvrachtwagen?

Wat u keuze ook is en welke wensen u ook voor ogen hebt, luxe en comfort wil iedereen in zeker zin. Hulshof Horsetrucks kiest er dan ook altijd voor om al haar voorraad modellen te voorzien van zoveel mogelijk optie's. Zo is een 'standaard' luxe paardenvrachtwagen bij ons in de meeste gevallen voorzien van zwart lederen bekleding, en zwart lederen stuurwiel. Naast dat dit erg comfortabel is, is het ook nog eens erg hygiënisch en goed schoon te houden. Verder geven wij altijd de voorkeur aan een voldoende groot motor vermogen. Dit uiteraard gecombineerd met een trekhaak. Zo kunt u zelfs met meer dan 2 paarden op pad!

 

Veiligheid en luxe voor uw paard

De veiligheid van mens en dier staat altijd op 1. Wat nog meer onder de 'standaard' luxe paardenvrachtwagen valt bij Hulshof Horsetrucks, is het camera systeem. Deze is altijd op het hoofd gedeelte van de paarden gericht. Tevens plaatsen wij gelijktijdig een achteruit rij camera, wel zo makkelijk met het aankoppelen van uw trailer.

Naast de eerder genoemde punten denken wij ook aan het comfort van uw paard. Standaard is iedere paardenvrachtwagen voorzien van stootkussen rondom (zelfs op het plafond), plaatsen we tralies voor de schuiframen om ongelukken te voorkomen, een is er schakelbare elektrische ventilatie aanwezig.

Kortom luxe is bij ons de nieuwe standaard en is voor ons niets te gek!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten