Opbouw paardenvrachtwagen op uw eigen chassis

Zelf een chassis aanleveren en naar eigen wens een de opbouw voor paardenvrachtwagen laten bouwen? Uiteraard is dit mogelijk. Van belang is om het juiste type chassis aan te schaffen. Technisch advies vanuit ons is hierin mogelijk. Zo moet het betreffende chassis o.a. voldoende sterk zijn, beschikken over de juiste lengte maat maar ook  voldoende motorvermogen hebben. We zullen vooral allen mogelijkheden met u doornemen om voor u de juiste opbouw te kunnen bouwen.

7.5T opbouw paardenvrachtwagen

De 7.5T (7500kg) categorie paardenvrachtwagens kunnen bestuurd worden met C1-rijbewijs en hebben geen verplichting om een euro-vignet aan te schaffen. Buiten deze fiscale voordelen, is het ook een compact formaat. Met zijn kortere draaicirkel maakt het dat deze paardenvrachtwagens erg wendbaar zijn en niet te massaal. Het is voor vele de logische vervolg stap na een populaire 2-paards paardenauto's om te kiezen voor dit formaat paardenvrachtwagen. Mede doordat deze voorzien kan worden van compacte living met mogelijkheid tot 4-slaapplaatsen, keuken, douche/toilet en ook nog 3 tot paarden/pony's mee te nemen.

Paardenvrachtwagens met slide-out

Op de grotere concoursen zijn naast de populaire 2-paards paardenvrachtwagens de grotere paardenvrachtwagens niet meer weg te denken. In deze categorie is variatie en keuzes maken het lastigst. Want kiest u voor een compacte living of toch liever een riante living met slide-out? Ook wat betreft het aantal te plaatsen voor de paarden zijn er veel varianten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het een achter en zijlader, maar ook aan het soort schotten dat u wilt hebben. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten