Opel paardenvrachtwagen geleverd

Onlangs hebben we deze prachtige 2-paards Opel paardenvrachtwagen in mogen leveren!

Deze prachtige witte 2-paards horsetruck had als basis het Opel Movano chassis, welke voorzien is van luxe zwart lederen bekleding en zwart lederen stuur. Daarnaast is het paardengedeelte uitgevoerd met dichte borstbalk uitvoering. Doordat deze Opel paardenvrachtwagen een lang chassis betreft zijn er nu dus geen wielbakken in het paardengedeelte. Het tussenschot is voorzien van draaibaar hengsten kopschot. Tevens kan dit schot tegen de zijwand geplaatst worden om een grote box te maken voor transport van merrie met veulen.

Ook aan de achterzijde is veel plaats om extra spullen op te bergen. Naast de twee wegklapbare zadel

Op zoek naar een mooie jong gebruikte paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten