Over Hulshof Horsetrucks

‘Van idee naar doorslaand succes’

Wat begon met een idee, is inmiddels uit gegroeid tot een succesvol concept. Het aanbieden van horsetruck, paardenauto’s en paardenvrachtwagens in alle prijsklassen zowel nieuw als gebruikt bleek een groot succes. Hulshof Horsetrucks is hiermee uitgegroeid tot een gevestigde naam. Inmiddels vallen diverse labels en merken onder onze vleugels en mogen we samen werken met een wereldwijd partnernetwerk. Hierdoor staan we bij iedere nieuwe ontwikkeling vooraan en streven we ernaar om trendzetter te zijn op basis van veiligheid en design. Of het nu gaat om het leveren van een gebruikte paardenauto of een compleet nieuwe paardenvrachtwagen, Hulshof Horsetrucks streeft altijd naar het gezamenlijke doel; Het passende voertuig te leveren naar wens van de klant.

Vakmanschap van hoog niveau: Geen compromissen

In onze werkplaats komt vakmanschap op de eerste plaats. Elk voertuig wordt met de hand gebouwd door vaardige vakmensen die zich toeleggen op perfectie. Van het frame tot de kleinste details van het interieur, we streven naar niets minder dan excellentie.

Bij Hulshof Horsetrucks begrijpen we dat de behoeften van paardenliefhebbers divers zijn. Daarom bieden we een breed scala aan opties, van compacte 2-paardsvrachtwagens tot ruime modellen voor meerdere paarden. Maatwerk is onze specialiteit, waardoor elke horsetruck uniek is.

Kom in contact met Hulshof Horsetrucks

Bij Hulshof Horsetrucks geloven we in een klantgerichte benadering. Jouw dromen en behoeften staan centraal in het ontwerpproces. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van specificaties tot het leveren van je droomhorsetruck.

Op zoek naar een nieuwe paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.