Paardenvrachtwagen 2-paards Goldline XL afgeleverd!

Vandaag hebben we deze Renault Master 2-paards paardenvrachtwagen af mogen leveren! Dit maal een de eerste Goldline XL uitvoering aan Fam. Oosthoek.

Deze schitterende 2-paards paardenvrachtwagen had als basis het Renault Master chassis. Dit betreft de eerste Goldline XL uitvoering welke we hebben mogen af leveren. Een prachtige auto maar bovendien extra veilig voor de het vervoer van de paarden. Deze Xl uitvoering is namelijk voorzien van een hengsten uitvoering. Hierdoor is het contact tussen de paarden geminimaliseerd. Daarnaast is deze 2-paards paardenvrachtwagen voorzien van een hoog dicht tussenschot met  dichte deuren aan de voorzijde, worden een hoop risico's beperkt. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een eventuele borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen!

Op zoek naar een mooie jong gebruikte paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten