Paardenvrachtwagen B-rijbewijs dubbele cabine afgeleverd !

Een hele leuke aflevering stond er voor vandaag gepland, namelijk een paardenvrachtwagen B-rijbewijs dubbele cabine! De eigenaar van dit prachtige voertuig was al lange tijd opzoek naar een paardenvrachtwagen met dubbele cabine om met 5-personen op pad te kunnen. We hebben toen een voorstel gemaakt om op basis van een gebruikt chassis een nieuwe opbouw te plaatsen. Zowel het chassis (Renault Master)als de opbouw is door ons geleverd. Hierbij hebben we de cabine volledig voorzien van leder. Tevens zijn er 2-slaapplaatsen gecreëerd en een WEBASTO standkachel geplaatst.

Paardengedeelte dubbele cabine

Ook het paardengedeelte is voorzien van vele luxe. Zo is deze voorzien van complete RVS afwerking met draaibaar hengsten kopschot. Daarnaast is er ook gekozen voor dubbel camera systeem om de paarden tijdens het rijden goed in de gaten te houden. Tenslotte hebben we deze paardenvrachtwagen mogen voorzien van luxe stootkussen aan de wanden en plafond, hebben we elektrisch schakelbare ventilatie geplaatst en zowel binnen als buiten LED verlichting geplaatst. Kortom een mooi project welke we met trots mogen afleveren!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een 2-paards paardenauto met dubbele cabine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad. Hier kunt alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten