Paardenvrachtwagen B-rijbewijs met living, kan dat?

Op deze vraag kunnen we heel kort antwoorden; Ja, dat kan! De zoektocht naar een paardenvrachtwagen B-rijbewijs met living is een lastig taak. Gebruikt is hier nauwelijks aanbod in. Ook zijn er maar weinig leveranciers die hier echt ervaring mee hebben. Het is ook niet niks, een veilige paardenvrachtwagen bouwen met alle luxe van een camper. Toch is het ons gelukt!

In het bouwen van een paardenvrachtwagen B-rijbewijs met living zijn een aantal zaken zeer relevant. Er zullen ten alle tijden compromissen gesloten moeten worden. Doordat de basis van dit soort paardenvrachtwagens groter is dan de doorsnee 2-paards paardenauto's, zal het uiteindelijke laadvermogen natuurlijk minder zijn dan normaal.

Het bouwen van een living in 2-paards paardenvrachtwagen voor B-rijbewijs kan op verschillende manieren gebeuren. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk dit nog achteraf in een gebruikte paardenvrachtwagen of een voorraad model te bouwen. Wanneer het nieuwbouw betreft heeft u de volgende mogelijkheden; een compacte living aan de achterzijde van het voertuig of een vergrote cabine waarbij we de living bij de cabine betrekken. We kunnen in beide gevallen alle comfort en faciliteiten aanbrengen welke gewenst zijn. Denk hierbij aan verwarming, slaapplaatsen, kookgelegenheid, koelkast, water voorziening, etc. Wat uw keuze ook is, het kan niet zo specifiek zijn of wij helpen uw droom te verwezenlijken.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten