Paardenvrachtwagen leasen, hoe zit dat?

Het aanschaffen van een nieuwe of jonge gebruikte paardenvrachtwagen is in de meeste gevallen een forse uitgave. Een paardenvrachtwagen leasen is dan interessante oplossing. Of u nu kiest voor een 2-paards paardenvrachtwagen voor B-rijbewijs of een grotere meer paards vrachtwagen, het kan interessant zijn om financiële middelen te behouden en te kiezen voor een van de verschillende lease vormen. Een van de meest gebruikte vormen is financial lease. Ook wel zakelijke lease genoemd.

Zakelijke lease of privat lease

Wanner u in het bezit bent van een onderneming, is financial lease een goede optie. U bent bij deze optie vrij in het aantal te rijden kilometers en wordt bij het voldoen van het laatste termijn ook eigenaar van het voertuig. Ook heeft u de keuze om een aanvullende aanbetaling te doen. Tenslotte is er nog de mogelijkheid om te kiezen in de grote van het slottermijn en looptijd van de lease. Zo kunt dus samen met onze lease experts het maandbedrag samenstellen wat het beste bij uw financiële situatie past.

Ook als niet in het bezit bent van een onderneming kunt u bij ons een paardenvrachtwagen leasen. Afhankelijk van de leeftijd en het te leasen bedrag kunnen we per voertuig en situatie een passend voorstel doen. Ook bij onze privat lease voorstellen geldt; u wordt na het voldoen van het laatste lease termijn eigenaar van het voertuig.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten