Paardenvrachtwagen samenstellen, hoe zit dat?

Een nieuwe paardenvrachtwagen samenstellen is niet iets wat u dagelijks doet. Er zullen een hoop vragen door uw hoofd gaan over hoe u uw wensen graag vervult wilt zien. Alleen u als eindgebruiker weet als geen ander voor welke doelstellingen u de vrachtwagen wilt laten bouwen. Voor de een is een riante living om voor langere periode zelfvoorzienend te zijn erg belangrijk. Een ander kiest voor een echte 'werk auto' en wil zo veel en praktische mogelijk de ruimte benutten voor het veilig vervoeren van zijn of haar paarden.

Het uitzoeken van de basis

Samen zullen we alle punten op papier zetten en advies geven. Zo kunnen we u adviseren in de keuze van het juiste type chassis. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om te kiezen voor (jong) gebruikt chassis, hierdoor wordt de totale investering uiteindelijk een stuk voordeliger voor u.

Wanneer de keuze is gemaakt over de grote, het type chassis, het aantal paarden, wel/geen living en vele andere daarbij behorende opties en accessoires, zullen we de betreffende materialen en stalen met uw bespreken. Bij het samenstellen van een nieuwe paardenvrachtwagen. Door het tonen van referenties en demo’s worden vele zaken aak al een stuk duidelijker. Welke keuze u ook maakt, veiligheid, comfort en uitstraling zullen de basis vormen voor uw uiteindelijk droomauto.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten