Grote voorraad paardenvrachtwagens te koop!

Dat we veel verschillende paardenvrachtwagens te koop hebben weten al vele. Van nieuwe en jong gebruikte 2-paards paardenvrachtwagens tot luxe meerpaards paardenvrachtwagens, ons variërende aanbod heeft voor ieder wat wils. We proberen continu door te ontwikkelen. Niet alleen aan onze paardenvrachtwagens maar ook achter de schermen. Zo hebben we bij onze voorraad een indicatie aangegeven welk financial lease maand bedrag mogelijk is.

Bezichtiging op afstand

Een uitgebreide foto reportage van ieder voorraad model was bij ons altijd al gewoon. We proberen onze voorraad zo goed en realistisch mogelijk in beeld te brengen. Sinds kort hebben we dit uitgebreid door bij ieder voertuig een korte introductie film te maken. Tijdens deze filmpjes lopen we in vogelvlucht langs en door de paardenvrachtwagens welke te koop zijn. Zo weet u exact hoe de indeling is en van welke opties de paardenvrachtwagen is voorzien. En wanneer er dan nog specifieke vragen of wensen over zijn, kan u ons altijd een bericht of WhatsApp bericht sturen. Wanneer het gewenst is kan er zelfs een videogesprek gestart worden. Zo kunnen wij u op voorhand al rondleiden in de betreffende paardenvrachtwagen.

Maatwerk paardenvrachtwagens mogelijk

Niet iedere standaard 2-paards paardenvrachtwagen of meer paards paardenvrachtwagen voldoet aan de wensen van u als klant. Om aan uw wensen te voldoen biedt Hulshof Horsetrucks u de mogelijkheid te kiezen voor nieuwbouw en maatwerk paardenvrachtwagens. Deze mogelijkheden zijn er natuurlijk voor 2-paards paardenvrachtwagens en meer paards horsetrucks

 

Wij hebben de perfecte paardenvrachtwagens te koop!

Op zoek naar een nieuwe horsetruck? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden. Ontdek de vrijheid van zorgeloos paardentransport met onze hoogwaardige leaseopties. Zo hebben wij bijvoorbeeld een nauwe samenwerking met leasemaatschappij Beequip.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten