Paragan Excelsion Horsetruck afgeleverd!

Vandaag is deze mooie jonge gebruikte Paragan Excelsion Horsetruck afgeleverd!

Deze ruime paardenauto had als basis het Renault Master chassis en is uitgevoerd met dubbel cabine en automaat. Hierdoor is het mogelijk om boven te cabine te slapen. Zelfs is er nog plaats voor een zitje met tafel. Ideaal voor korte overnachtingen en ook goed te gebruiken als extra opberg ruimte.

Het paardengedeelte van deze 2-paards paardenvrachtwagen is voorzien van een borststang met dichtborst schot. Het tussenschot is eenvoudig verschuifbaar of de hele breedte. Hierdoor is het dus mogelijk om een grote box te maken voor merrie met veulen.

Op zoek naar een mooie jong gebruikte Paragan paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte Paragan paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

 

Categorieën: Nieuwsberichten