Polo & Country Fair Putten 2019

In het weekend van 31 augustus en 1 september zijn we met twee paardenvrachtwagens aanwezig tijdens Polo & Country Fair in Putten. Tijdens dit fantastische paardensport evenement zijn spannende wedstrijden te zien en allerlei vertier langs de lijn met de Country Fair en activiteiten voor kinderen.

Bij Hulshof Horsetrucks houden we van avonturen, en dat is precies waarom we niet kunnen wachten om deel te nemen aan het jaarlijkse spektakel van de Polo & Country Fair in Putten! Dit is niet zomaar een evenement; het is dag vol spannende wedstrijden en diverse demonstraties, en we zijn er trots op om daar te zijn met onze hoogwaardige 2-paards paardenvrachtwagens.

Onze 2-paards paardenvrachtwagens zijn niet alleen voertuigen; ze zijn ontworpen om jouw paarden in stijl en comfort te vervoeren, of je nu op weg bent naar een polowedstrijd, een ontspannen rit in het land maakt of gewoon geniet van een dagje buiten. Onze voertuigen zijn een combinatie van luxe, veiligheid en prestaties, en we kunnen niet wachten om ze aan jou te laten zien.

De deze fair biedt een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onze passie voor paarden te delen. Of je nu een doorgewinterde ruiter bent, een enthousiaste beginner of gewoon van het buitenleven houdt, er is voor iedereen iets te ontdekken op dit evenement.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken. Kom langs, bewonder onze 2-paards paardenvrachtwagens en maak kennis met ons toegewijde team. We staan klaar om je te informeren over onze voertuigen, je vragen te beantwoorden en je te laten zien waarom Hulshof Horsetrucks de ultieme keuze is voor paardentransport.

Laat ons samen genieten van dit fantastische evenement en de passie voor paarden delen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op de Polo & Country Fair in Putten. Tot dan!

Categorieën: Nieuwsberichten