Renault Master paardenauto afgeleverd!

De laatste Renault Master paardenauto van 2019 is vandaag afgeleverd. Deze prachtige paardenauto is voorzien van een aangepaste indeling naar wens van de klant. Hierbij is het nu mogelijk via de achterdeur onder de borststang door te lopen naar de zijklep. Hierdoor blijft het optimale laadvermogen van 1200KG behouden. Een super compacte alleskunner!

Wat deze Renault Master paardenauto extra gaaf maakt is het design! Deze parel uit onze collectie is uitgevoerd in de 'elegance' uitvoering. Een erg mooie uitvoering welke bij iedereen in de smaak valt. Door de luxe lederen bekleding en leder stuurwiel in de cabine is het rijden in deze paardenauto van Hulshof Horsetrucks voor zowel mens als paard een plezier. Naast alle optie's van Renault is ook er veel gemak en luxe in het paardengedeelte terug te vinden. Zo is er bijvoorbeeld gekozen om RVS tralies voor de schuiframen te plaatsen. Ook in deze paardenauto is er voor gekozen om volledige LED verlichting te plaatsen. Tenslotte is er een LCD display geplaatst met dubbel camera system (een voor het paardengedeelte en een voor achteruit rijden).

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten