Roelofsen Horsetruck 5-paards afgeleverd!

Vandaag is deze mooie gebruikte Roelofsen Horsetruck afgeleverd!
Deze ruime 5-paards paardenvrachtwagen is voorzien van riante luxe living met topsleeper en doorgang naar het paardengedeelte. Deze Roelofsen paardenvrachtwagen was gebouwd op een Volvo chassis en is uitgevoerd met zeer veel luxe voor zowel mens als paard.

De luxe living is voorzien van topsleeper voor twee vaste slaapplaatsen. Beneden kunnen nog eens twee slaapplaatsen extra gecreëerd worden door de tafel te laten zakken. Bovendien is er een doorgang van de cabine naar de living. Tevens is deze living zelfs voorzien van douche en toilet.

Het paardengedeelte van deze horsetruck is voorzien van een zij,- en achterlader. In het paardengedeelte is plaats om vijf paarden te vervoeren. De breedte van de schotten is eenvoudig aan te passen. Ook is er een lier geplaatst zodat er voor de meerdaagse concours zelfs een concourskast meegenomen kan worden.

Kortom een hele luxe paardenvrachtwagen welke het ideale vervoersmiddel is voor de meerdaagse concoursen.

Op zoek naar een mooie gebruikte paardenvrachtwagen? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droom vrachtwagen. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte horsetruck kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe paardenvrachtwagen of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten