Theault Proteo paardenauto afgeleverd

Vandaag is deze mooie jong gebruikte Theault Proteo paardenauto afgeleverd!

Deze ruime paardenauto had als basis het Fiat Ducato chassis en is uitgevoerd met dubbel cabine en automaat. Hierdoor is het mogelijk om boven de cabine te slapen. Ideaal voor korte overnachtingen en ook goed te gebruiken als extra opberg ruimte. Door de dubbele cabine is het mogelijk om in totaal met 5 personen te reizen. Ook deze ruime paardenauto mag met B-rijbewijs bereden worden.

Het paardengedeelte van deze 2-paards paardenvrachtwagen is voorzien van een borststang. Deze kan eenvoudig er uit gehaald worden. Wanneer je vervolgens het tussenschot zou verschuiven tegen de zijwand ontstaat er dus één grote open ruimte. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld hooi, stro of voer moet halen!

Op zoek naar een mooie jong gebruikte Theault paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte Theault paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten