VIDEO: Luxe 4-paards paardenvrachtwagen

Om een nog beter beeld van ons en de Hulshof Horsetrucks paardenauto's te krijgen hebben we in een korte sfeer impressie gemaakt. Deze video laat een in een vogelvlucht zien waar deze luxe 4-paards paardenvrachtwagen van is voorzien.

Deze handzame maar luxe 4-paards paardenvrachtwagen is voorzien van luxe living met doorgang naar het paardengedeelte. De living biedt plats voor 6 personen en voorzien van alle gemakken. Meerdaagse concours zijn ideaal voor met dit model.

Het paardengedeelte van deze 4-paards paardenvrachtwagen voorzien van een achterlader en zijlader. Deze is ook toegankelijk vanaf de living. In het paardengedeelte is plaats om vier paarden te vervoeren. De breedte van de schotten is aan te passen. Ook is er voor gekozen om een elektrische lier te plaatsen om zo eenvoudig de concourskast mee te kunnen nemen

Kortom een compacte paardenvrachtwagen welke het ideale vervoersmiddel is voor de meerdaagse concoursen.

Op zoek naar een mooie gebruikte paardenvrachtwagen? Of toch liever een nieuwe Mercedes horsetruck? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droom vrachtwagen. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte horsetruck kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe paardenvrachtwagen of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten